اين چندمين بار است که رهبر انقلاب واژه توليد را در نامگذاري سالها مورد استفاده قرار داده اند و اگر نگاهي به نامگذاري سالهاي گذشته در اين خصوص بيندازيم، اين تاکيد و توجه رهبر معظم انقلاب را به توان داخلي به وضوح مشاهده مي کنيم.
به گزارش هفت چشمه به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ توليد ملي و اقتصاد مقاوتي از جمله کليد واژههايي است که همواره درنامگذاري سالهاي اخير از سوي رهبر معظم انقلاب مورد توجه و عنايت واقع شده است.
سال گذشته که براي مردم ايران سال سخت همراه با آزمون هاي بسياري بود، نيز رهبر معظم انقلاب بر رونق توليد تاکيد داشتند و سال 99 که سال سرنوشت ساز ديگري براي ملت ايران خصوصا در حوزه اقتصادي است، ايشان بر سرمايه ملي و توليد ملي اينبار در جهت جهش اين مهم تاکيد فرمودند.
اگر نگاهي به نامگذاري سالهاي گذشته در اين خصوص بيندازيم، اين تاکيد و توجه رهبر معظم انقلاب را به توان داخلي به وضوح مشاهده مي کنيم.
اين چندمين بار است که رهبر انقلاب واژه توليد را در نامگذاري سالها مورد استفاده قرار داده اند. ۱۳۹۱، سال توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني نامگذاري شد.
سال 1392 نيز به نام حماسهٔ سياسي و حماسهٔ اقتصادي نامگذاري شد. توجه به توليد ملي به عنوان «حماسه اقتصادي» و برگزاري انتخابات رياست جمهوري سال ۹۲ در ايران به عنوان «حماسه سياسي»، دليل نامگذاري اين سال بود.
۱۳۹۶همچنين سال 1396 نيزبه عنوان يک سال که در آن توليد ملي مورد توجه قرار گرفت نامگذاري شد. اقتصاد مقاومتي، توليد – اشتغال نام اين سال بود.
حمايت از کالاي ايراني نام سال 1397 است که دقيقا بر حمايت از توليد داخلي توجه صورت گرفته است و به طور مکرر نشان دهنده توجه و تاکيد رهبر معظم انقلاب به توليد ملي و داخلي است.
رونق توليد نام سال گذشته بود که در اين حوزه کارهاي خوبي خصوصا در حوزه هاي دفاعي صورت گرفت. اگرچه اين سال با مشقت ها و حوادث مختلفي همراه بود اما با همه اين دشواري ها و تلاطم هايي که درياي اقتصادي را بي ثبات کرده بود اما توليد کنندگان به خوبي توانستند در اين سال کار کنند و در اين زمينه نتايج درخشاني حاصل شد؛ هر چند که در پايان سال ويروس کرونا بسياري از کسب و کارها را بهم ريخت و تا امروز کشورمان با آن دسته و پنجه نرم مي کند اما توليد کنندگان با همه مشکلات توانستند کارهاي خوبي انجام بدهند. با کارهايي که در حوزه توليد در سال گذشته انجام شد، مقدمات براي جهش توليد در سال آينده آماده و مهيا شد.
امسال نيز رهبري با عنوان «جهش توليد» نشان داده اند که به موضوع توليد بسيار تاکيد دارند و در اين راستا مسئولان و خصوصا دولتمردان به جهت اينکه قوه مجريه را در اختيار دارند، بايستي به موضوع توليد با نگرش و نگاه بيشتر و عميق تري توجه کنند. رهبر معظم انقلاب نشان دادند که در امر توليد اراده و توجه زيادي از سوي بالاترين مقام رسمي نظام جمهوري اسلامي وجود دارد، تحقق اين امر زماني صورت مي گيرد که همه مسئولان کشورمان اين اراده و توجه را سرلوحه کار خود قرار دهند.
انتهاي پيام/